Valentijns DIY

Het is bijna Valentijnsdag en dus geef je elkaar een cadeau. Maar waarom iets (duurs) kopen, als je ook wat kan maken. Alleen wat moet je knutselen? Een valentijnskaart maken is leuk alleen heb je dat al zo vaak gedaan, papieren bloemen maken kan op zich wel, maar is best ingewikkeld. Maar wat kan je dan maken? Hartjes met lieve berichtjes! Je zou je nu misschien afvragen wat ik bedoel, maar ik laat het je zien.

hartje foto af

Dit heb je nodig:                                                                                                                                Papier in verschillende kleuren, van ong. 9 x 9 cm groot                                                              Houten stokjes                                                                                                                                      Lijm of plakband

Hier boven kun je zien hoe je het vouwt en hoe het er uit komt te zien. Je kan in de binnenkant nog een lieve boodschap schrijven. Maak er meer en prik ze in een cupcake of maak er een boeketje van. Je kan hem aan een stokje plakken, maar dat hoeft niet. Je kan je hartje vast maken aan een valentijnskaart.

Plaats een reactie